Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Ailinca s-a clasat pe locul 21 în proba de sabie la Campionatele Mondiale de scrimă pentru juniori

scrima

Sportivul român Rareş Ailinca s-a clasat pe locul 21 în proba masculină de sabie, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de scrimă pentru juniori de la Cairo.

Ailinca a trecut în primul tur de egipteanul Zeyad Nofal (15-9), dar a cedat apoi în faţa lui Si Hang Alvin So (Hong Kong), cu 13-15, potrivit agerpres.ro.

Alexandru Zmău a ocupat locul 24, fiind întrecut în turul secund de rusul Magamed Halimbekov cu 15-8, după ce câştigase cu 15-11 în faţa azerului Magsud Huseynli.

Mihnea Enache a pierdut la limită (14-15), în primul tur, în faţa unui reprezentant al ţării gazdă, Mazen El Araby, clasându-se pe 40. Cosmin Stan a trecut de un tur preliminar, 15-8 cu cehul Krystof Kral, dar a cedat cu 9-15 la rusul Artem Terehov, încheind pe 58.

Rusul Kiril Tiuliukov a cucerit aurul, după 15-6 în finala cu uzbecul Bobirjon Rasulov, în timp ce medaliile de bronz au fost obţinute de egipteanul Adham Moataz şi de polonezul Szymon Hryciuk.

România participă cu o delegaţie de 34 sportivi şi 9 antrenori la ediţia 2021 a Campionatelor Mondiale de scrimă pentru cadeţi şi juniori de la Cairo (Egipt), programate între 3 şi 11 aprilie. La juniori suntem reprezentaţi de 23 de sportivi şi 6 antrenori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.