Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan a răbufnit după declaraţiile ministrului de Interne: 'Încă puţin şi vine URAGANUL peste voi'

Rares Bogdan

"La puscarie!" - Este îndemnul jurnalistului Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, după ce s-a aflat că ONU solicită informaţii cu privire la violenţele de la mitingul din 10 august.

"Nu suntem nici la Videle, nici la Rosiorii de Vede si nici la Turnu Magurele, Tanti Dan. La ONU nu mai poate face Flausatul tau nimic, absolut nimic, va sta si va incasa. Sigur, din pacate si Romania odata cu el. Si asta doar din cauza voastra, a celor care pe 10 august v-ati comportat ca in dictaturile de tip sud-american, acolo unde ii place omului, in sandale, acolo unde poate merge si fara “sosete de prosop”. Inca putin si vine URAGANUL peste voi..... Inca putin.

Deja lucrurile au intrat in linie dreapta...... Inca putintica rabdare si vom dansa de bucurie....... NOI, ei si ai lor vor plange in pumni. Si vor plange rau. Sfarsitul pentru ei si Clica de amalfabeti functionali ce au luat o tara captiva in maini va fi CRUNT. Vor cadea de sus, fara parasute, ma rog, vor mai cadea si niste “parasute” catarate pe acolo prin Inaltul Puterii...", scrie Rareş Bogdan pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Locuri de care trebuie să te fereşti: De unde iei cel mai uşor virusuri şi bacterii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susține că demersul celor de la ONU este unul normal. "Eu zic că este normal ca ONU să ceară informații pentru că nici o instituție națională sau internațională nu poate ignora o petiție. Știm că la baza acestei solicitări a fost o petiție. Putem identifica și cine a făcut-o, dar nu asta-i problema. Pentru că e dreptul fiecăruia să facă o petiție. Știm cu toții că există o petiție care a fost înaintată și către ONU. Chiar e bine că ONU a cerut datele Guvernului pentru că ne interesează să se stabilească adevărul așa cum este el și nu cum îl prezintă unii", a spus Carmen Dan, într-o intervenție la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.