Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan a răzbufnit: Nu mai înjurați Bruxelles-ul că banii aceștia vin tocmai că suntem membrii ai UE - Mesaj despre fondurile europene în agricultură

fonduri europene

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat luni seara, la B1 TV, că industria de procesare autohtonă trebuie ajutată, la fel și producătorii și crescătorii de animale din România pentru a-i încuraja pe producătorii de mezeluri să ia carnea din România.

Acesta a explicat și importanța fondurilor europene puse la dispoziție pentru sprijinirea agriculturii: „Joia trecută, președinta Comisiei Europene a anunțat un ajutor de 500 de milioane de euro pentru agricultura din țările etice, Polonia, România, Ungaria, Bulgaria și Slovacia, respectiv 17 miliarde de euro ajutor pentru țările care primesc refugiați, aici intrând țările din vecinătatea Ucrainei și unde ajung acești refugiați.

Toți producătorii din România care își declară suprafețele de teren, producțiile agricole, respectiv capetele de animale primesc în total 13 miliarde de euro. Niciodată acestor oameni, nimeni nu le-a spus că aceste subvenții agricole, care uneori sunt mai mici decât în Franța sau decât în Polonia, pentru că au fost negociate prost și nu am reușit o renegociere decât pe anumite paliere, acești bani nu vin din cer, vin de la UE. Nu mai înjurați Bruxelles-ul, că banii aceștia vin tocmai că suntem membrii ai UE”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.