Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan așteaptă datele de la Ministerul Finanțelor: Cert este că românii vor primi bani în plus la pensii

Facebook PNL
Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a dat asigurări că românii vor avea bani în plus la pensii, dar a precizat că procentul cu care acestea vor creşte va fi stabilit după ce, în două sau trei săptămâni, Ministerul Finanţelor Publice va prezenta proiecţia bugetară, anunță news.ro.

Întrebat luni seară, la Realitatea Plus, dacă sunt doar promisiuni de dragul statisticilor electorale declaraţiile membrilor coaliţiei privind creşterea pensiilor, Rareş Bogdan a explicat că aceste declaraţii sunt făcute în baza situaţiei bugetare.

”Toate sunt bazate pe realitatea încasărilor şi pe situaţia bugetară. În momentul în care vedem proiecţia bugetară cu care trebuie să vină în 2-3 săptămâni Ministerul Finanţelor vom vedea exact procentul pe care ni-l permite... 14 % ar fi un procent din punctul meu de vedere care ar acoperi rata inflaţiei şi ar acoperi acea lege cu 40 % . Noi am dat şi 30 % şi 40%, dar trebuie să fie bani. Până acum ştim un lucru, că avem absorbţie de fonduri europene, că avem cel mai mare procent pe investiţii şi că avem din PNRR primiţi deja 900 de milioane. Cert este că românii vor primi bani în plus la pensii”, a declarat Rareş Bogdan.

Europarlamentarul a subliniat că este important capitalul românesc.

”Numai că în afară de bani în plus la pensii, că sunt 10 că sunt 11 că sunt 13 că sunt 16 la sută, vom vedea în funcţie de proiecţia bugetară, ce este foarte important este cum reuşim să venim cu plus valoare pentru capitalul românesc”, a precizat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.