Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, atac la tripleta Ponta-Ghiţă-Niţu: L-au lucrat pe Vanghelie

rares

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV, lansează un nou atac la premierul Ponta şi la prietenul acestuia, deputatul Sebastian Ghiţă, patronul România TV. De această dată, alături de aceştia este vizat şi Tiberiu Niţu, procurorul general al României.

Rareş Bogdan atrage atenţia asupra desfăşurării anchetei în cazul lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5. Realizatorul TV susţine că există posibilitatea ca dosarul Vanghelie să fie făcut la comandă, pe filiera PSD, pentru ca edilul să fie scos din jocul politic.

Vezi şi: DNA, detalii incredibile: 90 de milioane de euro şpagă către Vanghelie, prin firma iubitei sale

Teoria incendiară a lui Rareş Bogdan:

"Război politic cu folosirea Justiţiei pe post de ciomag! Se întâmplă în România. Marian Dumitru - patronul Hotelului Premier Palace face DENUNŢ după 5 luni de arest preventiv. Dosarul este lucrat de Parchetul Capitalei aflat în subordinea DIRECTĂ a Parchetului General aflat sub influenţă directă a Tripletei Ponta-Ghiţă-NIŢU! Dosarul este mutat la DNA din cauza competenţei pe Demnitari a Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a lipsei de competenţă a Parchetului Capitalei pe demnitarul de la 5. Ca să fie lucrurile foarte clare, Dosarul Vanghelie este lucrat de Bogdan Staicu - procurorul şef al Parchetului Capitalei şi nu de către DNA. Direcţia doar a preluat Dosarul şi a continuat investigaţiile. Întrebarea este dacă este un nou Dosar construit doar pe denunţuri sau există probe indubitabile privitoare la acte de corupţie DEMONSTRABILE. Altfel îmi pare rău să spun, dar DNA a primit în braţe o castană fierbinte care poate arde mâinile procurorilor Direcţiei care până acum au lucrat în cele mai multe cazuri impecabil şi extrem de corect. Îmi pare rău, dar vizând cine a orchestrat începerea acestui Dosar şi declaraţia venită la doar 1 ora de la începerea percheziţiilor în Cazul Vanghelie de la Premierul şi Preşedintele PSD Victor Ponta privitoare la "majoritatea" parlamentară şi la alianţa PSR (Geoană-Vanghelie) cu PNL (Gorghiu-Blaga) situaţia începe să miroasă urât. Ponta-Ghiţă-Niţu merg înainte şi calcă totul în picioare, iar adversarii şi duşmanii declaraţi ai Premierului cad unul câte unul, el rămânând ca un "Ghiocel de primăvară"... SIGUR. Luaţi totul ca pe o supoziţie a unui om care îşi doreşte să afle adevărul. Atât pentru moment...."

Vezi şi: Victor Ponta lovește cu Vanghelie în PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.