Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING NEWS: Rareș Bogdan cheamă membri USR, PMP, Forța Dreptei să se înscrie PNL

Facebook
Rareș Bogdan

Prim vicepreședintele PNL a făcut o invitație către toți membri partidelor de Dreapta să se alăture proiectului liberal.

„Fuziunea cu ALDE este în linie dreaptă. PNL strânge în acest moment rândurile Dreptei române și îi așteptăm pe toți cei care simt liberal, care cred în politicile liberale, în economia de piață, în democrația reprezentativă să se alăture proiectului liberal în următoare perioadă indiferent de partid - fie că sunt în Forța Dreptei, fie că sunt USR, în PMP, de oriunde și consideră că vor să participe la ceea ce înseamnă România viitorului și cred că PNL este soluția. Este doar un început această fuziune cu ALDE”, a declarat Rareș Bogdan.

El a ținut să precizeze că PNL nu va fuziona cu PSD, ci doar că există posibilitate să guverneze cu social-democrații și după alegerile din 2024.

„Sigur, pe masa politică există toate posibilitățile, dar în continuare credem că PNL are forța necesară, doar trebuie să intre în dispozitiv și să recapete încrederea pentru a se bate pentru câștigarea alegerilor”, a spus Bogdan.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.