Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan dă de pământ cu Florin Cîțu: 'Nu îl înțeleg deloc pe Florin, nu îl mai înțeleg de câteva luni'

rares bogdan florin citu

Florin Cîţu a declarat, marți, din funcția de președinte al Senatului, că măsurile convenite în coaliţia de guvernare pentru sprijinul populației reprezintă doar ''o listă de intenţii'' care trebuie discutate cu Comisia Europeană și că ele nu au fost dezbătute în PNL. Fostul premier a mai spus că inflația, ajunsă la 10,2%, va genera costuri mari pentru români și măsuri dure din partea Guvernului. Întrebat care vor fi acele măsuri, Cîțu a declarat că se teme că va fi exclus din PNL, dacă le va spune public, dar în schimb le va comunica în interiorul partidului. Fostul președinte al PNL a precizat că nu înțelege de ce măsura amânării ratelor la bănci a fost eliminată de pe lista celor pregătite de coaliție pentru susținerea românilor cu dificultăți financiare.

Rareș Bogdan, cel care l-a susținut masiv pe Cîțu ca să ajungă președintele PNL, îl critică pe fostul său șef pentru declarațiile pe care le face împotriva premierului Nicolae Ciucă și a măsurilor economice adoptate de coaliția guvernamentală.

”Nu îl înțeleg deloc pe Florin, nu îl mai înțeleg de câteva luni. Noi pregătim de mult timp aceste măsuri. Nu vreau să cred că spune aceste lucruri din frustrare și că vrea să bage bețe în roată.”, a spus Rareș Bogdan la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.