Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, dat în judecată de un vicepreşedinte PNL

rares bogdan

Realitatea TV este în ultima perioadă o ţintă a premierului Victor Ponta, dar probleme sunt şi cu tabăra liberală. Realizatorul Rareş Bogdan gazda emisiunii "Jocuri de putere", a fost dat în judecată de vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Conflictul dintre cei doi a început în noiembrie 2014, după primul tur al alegerilor prezidenţiale. După ce Iohannis a obţinut scoruri sub aşteptări în câteva judeţele conduse de preşedinţi de CJ liberali, a apărut teoria unor trădări în rândul aşa-zişilor baroni locali. În acest context, într-o emisiune moderată de Lavinia Şandru, Rareş Bogdan a făcut o afirmaţie controversată: "Sorin Frunzăverde am înțeles că umblă beat de la prânz. Este un trădător de meserie. Individul acesta mă scoate din minți."

Frunzăverde a vrut să intre în direct prin telefon, pentru a un drept la replică, însă Rareş Bogdan a afirmat că îl va suna în timpul emisiunii sale, "Jocuri de putere", după ora 22. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar preşedintele CJ Caraş-Severin a depus o plângere la CNA. Ulterior, potrivit unor surse apropiate de Sorin Frunzăverde, acesta l-a dat în judecată pe Rareş Bogdan.

Realizatorul TV a declarat, pentru stiripesurse.ro, că nu ştia că a fost dat în judecată, însă este relaxat în această privinţă şi se va apăra în instanţă. "Nu ştiam că m-a dat în judecată. Posibil. Nu am primit în cutiile poştale nici la Cluj, nici la Bucureşti informări de genul ăsta. Dacă m-a dat în judecată, să fie sănătos. Mă voi apăra în instanţă. Nu-i primul, nici ultimul. Primul om care m-a dat în judecată, în urmă cu 10 ani, a fost Moloţ, care pe vremea aia era viceprimarul lui Mircia Muntean. Eu eram la Ziua şi am scris un editorial în care am zis că e atât de mic că nu ajunge la pişoar. Mă rog, am exagerat şi eu. A fost primul meu proces cu un politician. M-am obişnuit. Sunt relaxat acum. Asta e, când ajungi să faci emisiuni în prime time, te înjură unii, cei mai mulţi te laudă, iar alţii te dau în judecată. Nu poţi să faci ce fac eu trei ore pe zi şi să fie toată lumea fericită", a declarat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.