Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, detalii despre situația lui Traian Băsescu: era afectat, în seara verdictului

rares bogdan macron

Europarlamentarul Rareș Bogdan a explicat că a discutat cu Traian Băsescu în seara în care a fost declarat colaborator al Securității. Rareș Bogdan susține că fostul președinte era supărat, dar și-a continuat activitatea normal, însă a doua zi când a întrebat despre el, angajații de la Parlamentul European i-au spus că nu se mai află în clădire pentru că nu se simțea bine.

”Era normal, era supărat, vizibil afectat, dar nu a dorit să discute prea mult despre decizia ICCJ. L-am întrebat dacă merge la plen și am coborât împreună la discursul lui Trudeau, după care domnia sa a urcat în birou și doar a doua zi am întrebat dacă dumnealui mai este în clădire și mi s-a spus că nu, pentru că nu se simte foarte bine.”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

”Mi se pare ciudat că documentul microfilmat, care a fost proba decisivă în procesul lui Traian Băsescu, a fost predat abia în 2019, după ce și-a terminat mandatul. Mă interesează dacă Traian Băsescu a fost șantajat cu acel document, mă interesează de ce, dacă a fost verificat de nenumărate ori de către CNSAS a primit verdict de necolaborare”, a mai spus Rareș Bogdan.

Conform informațiilor apărute în presă, fostul președinte Traian Băsescu ar fi suferit un atac vascular cerebral și în prezent este internat în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.