Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan dinamitează PNL: 'Eu, Boc, Iohannis și încă 2-3 plătim prostiile miniștrilor liberali. Începe să mă enerveze' / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat miercuri, la Digi24, că a început să-l enerveze faptul că el, alături de câțiva lideri și șeful statului, trebuie să plătească „oalele sparte și prostiile” făcute de miniștrii PNL din guvernele Orban, Cîțu și Ciucă.

„Eu nu sunt într-o funcție în statul român, eu doar plătesc oalele sparte și prostiile de-a lungul timpului făcute de unii miniștri sau prim-miniștri PNL. Eu plătesc de doi ani de zile, venind cu un bagaj de încredere uriaș, prostiile pe care le-au făcut la guvernare colegi de-ai mei miniștri sau prim-miniștri: greșeli, inadecvări, lipsă de emotie, lipsă de empatie, sfidare. Eu doar plătesc, pentru că eu nu am fost nici ministru, nici primar general, nici prim-ministru, nici președinte de Cameră, nici președinte de Senat. Eu am un serviciu la Bruxelles. Din păcate, suntem câțiva care încasăm, care plătim oalele sparte de oameni care nu au înțeles că venind la putere trebuie să satisfacă interesele cetățenilor. Sunt mai mulți, au fost și în guvernele Orban, și în guvernele Cîțu sunt și în guvernul Ciucă. Chestiunea asta începe să mă enerveze pentru că nu e normal ca costurile să le suport eu, Boc, și încă 2-3, președintele Iohannis de asemenea, și alții să se trezească și să înceapă să dea lecții despre cum e cu guvernarea și în campanii nu îi vedea nimeni pentru că nu îi băga nimeni în seamă și aveau credibilitate zero”, a declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.