Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan îl avertizează pe Marcel Ciolacu: 'Mă aștept să revină cu rezultate din SUA! Trebuie să aducă un plus pentru țara mea!'

captura Prima News
Rares Bogdan

Rareș Bogdan îl avertizează pe Marcel Ciolacu: 'Mă aștept să revină cu rezultate din SUA! Trebuie să aducă un plus pentru țara mea!'

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că nu a dezvăluit discuțiile din coaliție, așa cum a fost acuzat de premierul Marcel Ciolacu. Europarlamentarul a catalogat astfel de momente drept „umbre de fum” organizate de Ciolacu.

Rareș Bogdan: "Știe foarte bine, mai bine decât oricine către cine au plecat, cum au plecat de obicei informații și de obicei, aceste informații, 95% dintre ele, PNL ieșea foarte prost. Dacă cineva dintre ai noștri, eu sau altcineva ar fi dat informații, cu siguranță n-am fi dat informații în care să arătăm șifonați. Eu m-am obișnuit ca Ciolacu să încerce să creeze aceste umbre de fum.

Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA și cum duce guvernarea României. Asta mă interesează la ce face Ciolacu, nu la ce zice de PNL, de Rareș Bogdan sau de alți lideri PNL. Asta e, dacă dorește sa guverneze cu noi, trebuie să ne accepte pe toți. Pe unii ne iubește mai mult, pe alții ne urăște. Eu, cu siguranță nu fac parte dintre cei pe care îi iubește și nici n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu. Orice reprezentant al țării, că e președinte sau premier, odată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus pentru țara mea. Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile.

Eu îi doresc mult succes”, a comentat Rareș Bogdan, la postul Digi24.

Părerea lui Marcel Ciolacu despre Rareș Bogdan

Marcel Ciolacu: "E o linie roșie. Nu folosești discuții într-un cerc fiindcă coaliția restrânsă cu liderii e cercul cel mai restrâns - nu folosești informații guvernamentale sau decizii care urmează să fie luate, să le dai pe surse. Înțeleg și acest joc. Dar nu din cercul strâns. De aceea m-am supărat. Rareș Bogdan nu e un lider rău. Problema e că trebuie să respectăm și să învățăm să ne respectăm între noi."

Vizita premierului în SUA

Premierul Marcel Ciolacu şi-a început vizita oficială în Statele Unite ale Americii la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington, unde a comemorat, duminică, victimele genocidului din cel de-Al Doilea Război Mondial. El a încheiat turul muzeului în Sala Amintirii (Hall of Remembrance), un spaţiu de reculegere, unde a aprins o candelă, alături de membri ai delegaţiei sale oficiale. Marcel Ciolacu a semnat apoi în cartea de onoare a Muzeului. Alături de delegaţia română s-au aflat ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, şi ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru. Ghidul delegaţiei în muzeul memorial a fost directoarea instituţiei, Sara Bloomfield.

Vezi și: Marcel Ciolacu anunță planuri mari în prima vizită oficială la Washington - Vize și investiții la un nivel fără precedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.