Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, înainte de ședința coaliției: 'Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister'. Când s-ar putea încheia scandalul

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rarel Bogdan a declarat luni, la Parlament, că nu se pune problema ca premierul Florin Cîțu să plece din funcție, reiterând faptul că acesta se bucură de sprijinul liberalilor. De asemenea, acesta a dat garanții că scandalul actual din coaliție se va încheia până mâine seară.

„Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (...) Sper ca lucrurile să se calmeze și nu vă pot spune că în seara asta, după coaliție, va ieși fum alb. Probabil ambele partide vor sta pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia și vom merge în aceeași formulă. (...) Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL. Eu voi propune și un vot de susținere pentru Florin Cîțu pentru a se vedea că suntem în jurul lui. (...) Pe cei de la USR PLUS îi așteptăm să desemneze un nou ministru la Sănătate. Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a spus Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.