Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, ironie sau eroare după moartea academicianului Bălăceanu-Stolnici: 'De un 'OMOR' subtil, rafinat, dar uneori necruțător'

captura Prima News
Rares Bogdan

Rareș Bogdan, ironie sau eroare după moartea academicianului Bălăceanu-Stolnici: 'De un omor subtil, rafinat, dar uneori necruțător'

Europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a comentat, pe Facebook, trecerea în neființă a academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici.

"S-a stins ultimul aristocrat… Drum bun către Domnul!

A plecat dintre noi, la 100 de ani, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, un spirit rarisim de o inteligență sclipitoare, un credincios într-un secol al activismului periculos. Optimist în momente de criză, generos cu natura umană, de un omor subtil, rafinat, dar uneori necruțător, un om mereu dornic de învățare și perfecționare.

După Dan Amedeo Lăzărescu, Alexandru Paleologu sau Dinu Giurescu, încă o arhivă vie cu povești din România interbelică se mută în dimensiunea dreptății, în Împărăția luminii.

A fost un avocat al echilibrului, un adversar declarat al drogurilor, un domn desăvârșit, care reușea să impună fără să ridice tonul. Un gentleman într-o lume fără maniere, un om extrem de muncitor, ca un japonez, dar cald și minunat. Drum bun către Domnul!", a scris Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.