Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan le dă peste nas magistraților și îi ORDONĂ premierului: Dacă nu le convine, să plece din sistem!Să dăm OUG ca să scăpăm odată de pensiile nesimțite

Inquam Photos / Adriana Neagoe
Ludovic Orban Rareș Bogdan Orban Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a anunțat, la România TV, joi seara, că pensiile speciale trebuie să dispară, iar Guvernul Ludovic Orban trebuie să dea o OUG în acest sens. În ciuda protestelor magistraților, care au anunțat că vor bloca instanțele dacă vor pierde pensiile speciale, liderul PNL le cere celor nemulțumiți să plece din sistem, dacă nu le convine.

”În România nu există oameni mai egali decât alții. Cui nu îi convine, să plece din sistem. Să dăm OUG ca să scăpăm odată de pensiile nesimțite. Nu știu ce au votat colegii mei în Parlament.

Comunicarea este esențială în astfel de momente și le dau exemplul altor țări. Trebuie să explicăm românilor care este exact situația. Trebuie să începem să vorbim despre investiții, despre investitori, despre atragerea de companii străine, despre facilități pentru companiile românești și să încercăm să ieșim din bula asta în care am intrat cu subiectele legate strict de pensii. Dacă nu respectăm legea pensiilor așa cum a fost votată ne vom duce acasă! Lucrurile sunt simple, sunt măsuri pe care le putem lua pentru a găsi componente economice, financiare care să acopere aceste nereguli.”, a spus Rareș Bogdan.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.