Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan, noul redactor-șef al ziarului România Liberă?

raresBigdan

rares-bogdan

În redacția România Liberă circulă informația conform căreia omul de afaceri Dan Adamescu a luat decizia de a-l înlocui pe redactorul șef Dan Turturică cu moderatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan. Realizatorul emisiunii Jocuri de Putere” nu neagă negocierile purtate, dar nefinalizate încă, precizând totuși ca nu este vorba despre funcția de redactor șef, scriu cei de la Hotnews.ro

Din luna ianuarie a anului 2013, Rareș Bogdan este realizatorul emisiunii “Jocuri de Putere”, principalul talk-show găzduit de Realitatea TV, al cărui patron este Cosmin Gușă.

Rareș Bogdan s-a născut la data de 17 septembrie 1974. Este absolvent al Liceului Teoretic “Lucian Blaga” și licențiat al facultății de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității “Babeș Bolyai” din Cluj. La aceeași universitate a urmat un masterat în științe politice.

De-a lungul carierei sale, Rareș Bogdan a asigurat managementul stației locale Cluj Realitatea TV, împreună cu firma Presa Zece. Din portofoliul de clienți al acesteia mai făcea parte cotidianul Ziua de Cluj, pe care îl edita. În cadrul acestui ziar, Rareș Bogdan a ocupat postul de director, semnând în același timp ca editorialist.

Rareș Bogdan nu a dus lipsă nici de oferte din partea liderilor politici din ultimii ani. Fostul premier Emil Boc i-a propus acestuia funcția de purtător de cuvânt al Guvernului, fiind însă refuzat de moderatorul TV. Un alt refuz l-a oferit si filialei PNL Cluj, care îi propusese să candideze la alegerile parlamentare din 2012.

Sursa foto: reportervirtual.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.