Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan nu vrea să candideze la primăria Capitalei: 'Voi cere PNL să mă scoată din sondaj'

orban rares iohannis

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a respins ideea unei candidaturi la Primăria Capitalei şi a declarat că va cere partidului să îl scoată din sondajul pentru Primăria București.

Citește și: Alocațiile NU vor fi majorate, iar pensiile sunt în zona INCERTITUDINII! Orban: 'Nu e 100% că pensiile vor crește cu 40%'

"Nu vreau să candidez la Primăria București, drumul meu în viață e consolidarea statutului de europarlamentar (...) Treaba mea e alta! Știu cum stau în sondaje și nu vreau să fiu măsurat. Fiecare om își alege în viață. Cer să fiu scos din chestionarele pentru sondaj!”", a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Citește și: Ce va face Rareș Bogdan dacă Klaus Iohannis îi va cere să candideze la Primăria Capitalei! Eurodeputatul: 'O situație complicată'

De altfel, europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat recent că doar președintele Klaus Iohannis l-ar putea determina să ia în calcul o candidatură la primăria Capitalei, ceea ce l-ar pune „într-o situație complicată”.

„Sper să nu-mi ceară. Aş sta de vorba cu el, i-aş spune proiecţia viitorilor ani, cum o văd eu, iar el e o persoană echilibrată şi înţeleaptă, care sunt convins că va înţelege lucruri şi nu impune nimănui nimic. Va asculta argumentele mele. E singurul om care mă poate pune în situaţia de a trebui să discut acest subiect. Altcineva nu poate. Dacă preşedintele Iohannis ar considera că trebuie să avem o discuţie pe subiectul Capitalei, aş fi pus într-o situaţie complicată”, a declarat, duminică, Rareș Bogdan, la Digi24.

Liberalii vor lansa luni un sondaj de opinie la nivelul Capitalei în care vor măsura mai mulți candidați din interiorul partidului pentru Primăria București. Premierul Ludovic Orban a declarat deja că el nu se regăsește în sondaj ca potențial candidat pentru primărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.