Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan (PNL) şi Carmen Avram (PSD) îngroapă securea războiului politic: Planuri pentru demascarea 'marionetelor' care fac politica altor state

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen avram

Carmen Avram și Rareș Bogdan, doi foști jurnaliști, par că și-au dat mâna la Bruxelles din pozițiile din euroaleși, chiar dacă reprezintă PSD, respectiv PNL, spunând că vor demasca marionetele puse în poziții importante, care reprezintă interesele altor state, nu ale României.

„ Aceste măsuri duble vor rămâne în continuare, atâta vreme cât președintele României nu se implică direct. Iată, bulgarii, de exemplu, au negociat foarte dur susținerea lor față de președinții Parlamentului European și a celorlalte instituții, spunând <>. România, nu. Există state care negociază ferm și care reușesc să obțină un tratament, nu egal, dar mai egal decât tratamentul care ne este aplicat nouă. Noi am suferim din cauza acestui dublu standard și la nivel de alimente, dar și la nivel de limbaj. Au fost niște interese îngrozitoare, nici măcar naționale, ci personale, ale unor indivizi, nici măcar naționale, ci mai degrabă personale”, a precizat Carmen Avram, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Rareș Bogdan, prezent la aceeași emisiune, a afirmat că euroaleșii români trebuie să fie uniți, deși crede că unii urmăresc interesele unor mari puteri.

"Dacă în țară ne-am războit, aici pe coridoare stăm de vorbă și indiferent de interesele din țară, aici trebuie să susținem interesul României. Vreau pe subvenția pe agricultură să văd ce vor spune unii, pe ideea pactului de utilitate. Unii dintre români, mă refer. Pentru că mi se pare că unii se uită mai mult la interesele unora dintre cele două mari state și nu la interesul lor. Noi suntem foști jurnaliști, vom demasca", a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

"Pe holuri se vorbește despre marionete puse în poziții importante, pentru a duce politica unui alt stat. În țară trebuie demascati, trebuie să duci mai departe politica țării ăleia, nu a celei care te mângâie pe cap", a completat Carmen Avram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.