Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan reacționează după lansarea candidaturii lui Ludovic Orban: Ați văzut acolo pe vreunul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL?

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, e convins că premierul Florin Cîțu va câștiga alegerile pentru președinția partidului. Convingerea i-a fost întărită după ce a văzut imaginile de la depunerea candidaturii contracandidatului Ludovic Orban. Bogdan a remarcat că Orban nu a avut în jurul lui niciun liberal cu greutate, aproape toți fiind în tabăra lui Cîțu.

Cât despre informația apărută joi în spațiul public, potrivit căreia Ludovic Orban, când era premier, a condus o ședință de Guvern sub influența băuturilor alcoolice, Bogdan a spus că această informație nu avea cum să vină de la tabăra Cîțu: „Acum două-trei luni puteam fi bănuiți, acum nu mai avem niciun motiv”.

„Am făcut o campanie constructivă până acum, nu vreau să mă schimb. Îi urez mult succes dlui Orban, dar vreau să vă întreb: ați văzut pe lângă Orban pe vreunul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL? Ați văzut-o pe Turcan, pe Gorghiu, Mortreanu, Falcă, Roman, Flutur, Sighiartău, Boc, pe Tișe? Pe dl Bode sau pe Virgil Popescu?

Sunt oameni importanți (cei de lângă Orban), care vor rămâne în PNL și vor avea un rol în PNL, dar doar vă spuneam că niciun ministru în afară de Oros, dintre președinții de Consilii Județene… Avem 17, unul se află lângă (Orban). Trei nu s-au exprimat încă – Dunca de la Caraș, Cionca de la Arad și Bolojan de la Oradea, dar 13 sunt lângă dl Cîțu.

Dintre primarii de mari orașe, Chițac, Boc, Popa, Lungu vor veni alături de noi, Chirica și alți și alții”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

Cât despre dosarele din Statele Unite care l-au vizat pe Cîțu, Bogdan a spus: „Sunt dosare apărute, care au fost realizate în calitate de cetățean al planetei, al României, nu în calitate de premier sau ministru de Finanțe. Sunt dosare de acum 21 ani”.

Rareș Bogdan a mai precizat că el nu a participat la ședințe de Guvern și nu știe ca Ludovic Orban să fi condus vreuna sub influența băuturile alcoolice, așa cum a apărut informația azi în spațiul public.

Întrebat de la cine ar fi putut veni această informație, Bogdan a răspuns: „Nu știu sincer, noi nu ne ocupăm de așa ceva, noi mergem pe construcție. Pe mine mă interesează creșterea economică. Acum două-trei luni puteam fi bănuiți, acum nu mai avem niciun motiv. Noi vrem să construim”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.