Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareş Bogdan, replică pentru şefa TVR: 'Ne dă în judecată înainte sau după ce intră în puşcărie?'

raresBigdan

Irina Radu, preşedintele-director general al TVR, a anunţat că televiziunea publică va da în judecată Realitatea TV din cauza unor afirmaţii făcute de Rareş Bogdan. Realizatorul emisiunii "Jocuri de putere" de la Realitatea TV îi dă o replică dură şefei TVR.

Vezi AICI motivele pentru care TVR dă în judecată Realitatea TV!

"Un singur lucru vreau să întreb: Când ne dă în judecată, înainte de a intra în puşcărie, sau după ce intră în puşcărie? Deocamdată, cei care au devalizat statul, banii statului, ai mei şi ai tăi, sunt cei de la TVR. Adică toţi preşedinţii directori generali, inclusiv Irina Radu. Pierderile nu le-a făcut Rareş Bogdan sau Realitatea, ci le-a făcut TVR. Deci doar atât vreau să o întreb pe doamna Irina Radu: dacă face asta înainte de a intra în puşcărie, sau după ce iese din puşcărie ea sau soţul ei", a declarat Rareş Bogdan, pentru stiripesurse.ro.

Vezi şi: EXCLUSIV - Verdictul experţilor CNATDCU: Kovesi NU a plagiat

Pe de altă parte, coproprietarul Realitatea TV, Cozmin Guşă, a declarat, luni, pentru agenţia de presă News.ro, că decizia Televiziunii Române de a da în judecată Realitatea TV este un demers fără conţinut, fără bază, iar prin agitaţia creată reprezentanţii TVR vor să îi transmită eventualei noi puteri că "sunt în continuare nişte servitori credincioşi”. Guşă a mai susţinut că Televiziunea Română s-a răzbunat pentru discuţiile transmise despre ”gafa” legată de interviul prim-ministrului Dacian Cioloş, anunţând postul de ştiri cu doar câteva ore înaintea organizării retransmisiei de Ziua Naţională că nu are dreptul să preia semnalul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.