Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan SE DEZLĂNȚUIE: '70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară. Între 8.000 şi 10.000 sunt PROSTITUATE'

facebook.com
Rareș Bogdan

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a fost marţi seară în direct la România TV, prin videoconferinţă, pentru a dezbate pe marginea evenimentelor din ultimele zile şi a măsurilor luate de autorităţi. Liderul liberal a precizat că din cei 70.000 dintre românii întorşi în ţară nu se ştie cu ce s-au ocupat afară, între 8.000 şi 10.000 fiind prostituate.

Citește și: În premieră, Nelu Tătaru anunță CÂND începe școala: Cum trebuie să fie echipați profesorii și elevii

"Daca in prima chestiune, legata de Deva si Sacele, autoritatea statului a fost pusa la incercare grav, oamenii au vazut o chestie pe care nu au mai vazut-o de 30 de ani. Au mai existat crize, miscari de strada, dar nu ne era frica daca sotiile noastre sau copiii nostri mergeau in parc. Mi s-a parut ca a fost o problema de coordonare, de actiune. E o granita foarte subtire intre fermitate si abuz. Daca nu avem fermitate, orice stat se prabuseste.

Totul, daca e condus cu ratiune, va reusi. Si mai cred ca nu trebuie sa existe protectie sau complicitati din partea oamenilor legii.

Am primit sute de mesaje despre ce se intampla in Romania.

70.000 din toti cei aproape un milion care au intrat in tara, nu se stie cu ce s-au ocupat in afara tarii. Intre 8000 si 10000 sunt prostituate care s-au intors in tara. Cateva mii sunt şuţi in afara tarii. Sunt cifre oficiale.

Comparatia cu 10 august este nepotrivita. Situatia e complet diferita. Acolo au fost batute sute de oameni cu mainile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intentia de a face ceva. Acei tineri care au actionat impotriva jandarmeritei suporta rigorile legii. Noi vorbim de peste o suta de mii de oameni care nu aveau nici macar gandul de a face ceva ilegal”, a declarat Rareș Bogdan, la RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.