Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Hopincă: Administrația Sectorului 5 nu va tolera nici un act de neglijență! (Video)

captura Facebook
rares Hopinca

Nu tolerez niciun act de neglijență! Am dispus controale privind securitatea în muncă la toate cele 59 de șantiere la blocuri, anunță administratorul public al Sectorului 5, Rareș Hopincă, după incendiul de la un bloc aflat în reabilitare din sector.

”Din nefericire, se întâmplă și accidente. Necazul a lovit, astăzi de dimineață, un bloc din Sectorul 5 (Modoran Ene 8 ). Muncitorii care sudau la aticul blocului se aflau prea aproape de baloții sigilați de polistiren, astfel că a fost suficientă o scânteie pentru ca plasticul care învelește polistirenul să ia foc.

Incendiul s-a întins pe terasa blocului pe o suprafață de 150 de metri. Din fericire, a fost stins repede și nu au existat victime sau pagube însemnate. Acest lucru se datorează intervenției prompte a pompierilor (în doar 4 minute) și a faptului că muncitorii au îndepărtat toate materialele care puteau alimenta focul.

Am inspectat perimetrul și am stat de vorbă cu locatarii. Niciun apartament nu a fost afectat, dar monitorizam situația, întrucât s-ar putea să apară infiltrații de la intervenția pompierilor.

Orice pagubă materială va fi acoperită de constructor, iar terasa va fi decopertată integral și refăcută, tot pe banii acestuia. Mă voi ocupa personal pentru ca acest lucru să se întâmple.

Mai mult, am dispus controale privind securitatea în muncă la toate cele 59 de șantiere la blocuri, chiar de astăzi, de la ora 12:00. Un raport detaliat privind securitatea muncii va fi finalizat în două zile.

Nu tolerez niciun act de neglijență. Primăria Sectorului 5 a făcut, pe toate șantierele, instructaj cu privire la securitatea și sănătatea muncii, iar cine va lucra neglijent și nu va respecta normele se va alege cu contractul reziliat.

Fac apel la cetățenii de pe Modoran Ene 8, care au fost afectați, în orice formă, de incendiul de astăzi, să sune la numărul de telefon 0799.500.590.

De asemenea, fac apel la toți locuitorii Sectorului 5 să semnaleze orice fel de abateri sau nereguli pe care le observă pe șantierele din sector sau pe domeniul public. Doar astfel putem preveni apariția unor întâmplări nefericite.”, a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.