Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspuns SURPRIZĂ: de ce REFUZĂ ministrul de Finanțe invitația lui Teodorovici la dezbatere

Guvern
citu florin

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anunțat că îl așteaptă la o dezbatere pe Florin Cîțu, vineri, la ora 12:00, la Academia de Studii Economice. Surse liberale au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul de Finanțe nu își va face prezența la dezbatere.

„Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, l-a provocat ieri, 14 noiembrie 2019, pe ministrul Finanțelor Publice Florin Vasile Cîțu, la o dezbatere. Astăzi, 15 noiembrie, la ora 12.00, îl așteaptă pe acesta în Aula Magna, din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Dezbaterea va fi moderată de un profesor universitar”, potrivit unui anunț al Partidului Social Democrat.

Citește și: Florin Iordache, ieșire INCENDIARĂ, după scandalul Dăncilă - Manda: Nu ne e RUȘINE cu Viorica Dăncilă. Va face o figură frumoasă

 

Surse liberale au declarat pentru MEDIAFAX că Florin Cîțu nu va merge la dezbaterea solicitată de PSD, fiind vorba despre „o strategie de imagine”.

Eugen Teodorovici i-a invitat pe Ludovic Orban și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la o dezbatere vineri despre situația reală din finanțele publice.

"Sper să dea curs invitației pentru că este firesc ca oamenii și companiile să știe cu adevărat care este situația și planul actual al guvernului", a spus Eugen Teodorovici.

Florin Cîțu a anunțat joi că analizează sesizarea procurorilor pentru constituirea unui grup infracțional organizat în domeniul financiar de către persoane din PSD, care au folosit două variante de buget, asemenea gansterului Al Capone.

Ministrul a mai spus că guvernele PSD au condus România după două bugete, un buget prezentat în Parlament și altul nepublic, pentru finanțarea baronilor.

În replică, Eugen Teodorovici a susținut că el este Al Capone cum ministrul Finanțelor Florin Cîțu este șeful FBI. Președintele executiv al PSD a precizat că nu a existat un buget paralel la Ministerul Finanțelor și i-a somat pe premierul Ludovic Orban și actualul ministru Florin Cîțu să se abțină de la declarații publice pentru a nu afecta economia. Teodorovici l-a rugat pe Cîțu să aducă cât mai repede dovezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.