Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul DUR dat de un lider PSD la solicitarea președintelui Iohannis privind demisia premierului Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
paul stanescu

Declaraţii nefericite făcute după coborârea de pe bicicletă – aşa cataloghează liderul PSD Olt, Paul Stănescu, declaraţiile făcute de preşedintele României Klaus Iohannis, prin care şeful de stat în cerea demisia şefului guvernului, Viorica Dăncilă.

”Din păcate, preşedintele nostru, Iohannis - şi ar trebui să fie preşedintele tuturor - este în campanie electorală. A coborât de pe bicicletă, a făcut nişte declaraţii nefericite, după aceea a făcut alte declaraţii tot nefericite. Cred că ar trebui să ne reprezinte pe toţi, până la urmă, pe toţi românii, nu doar o anumită parte. Sper să-şi revizuiască atitudinea şi până la urmă contează ce se întâmplă cu ţara noastră, nu cu anumite persoane. Funcţiile sunt trecătoare pentru toţi oamenii politici şi cred că ar trebui să se gândească la români şi la România atunci când face astfel de declaraţii”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu, la Slatina, conform Mediafax.

Citește și: Mihai Chirica spune că nu ceadează, după ce A EVACUAT PSD Iași din sediul dat de primărie: 'Nu putem să încălcăm legea'

Președintele României a cerut demisia premierului vineri, declarând că Dăncilă a demonstrat în cele trei luni de când conduce Guvernul României că ”nu face faţă poziţiei de prim-ministru”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.