Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răspunsul Kremlinului la sancțiunile occidentale - Medvedev ameniță cu naționalizarea proprietăților vesticilor

Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a speculat că Rusia ar putea naționaliza proprietățile persoanelor înregistrate în SUA, UE și alte entități neprietenoase pe fondul noilor sancțiuni anti-ruse, notează TASS.

El a menționat că Rusia este amenințată cu confiscarea bunurilor cetățenilor și companiilor rușe din străinătate . Potrivit politicianului, „trebuie răspuns la aceasta într-o manieră destul de simetrică”.

„Cu confiscarea bunurilor străinilor și companiilor străine în Rusia pe baza principiului țării. Și poate, cu naționalizarea proprietăților persoanelor înregistrate în state neprietenoase. La fel ca UE, statele membre ale UE și o serie de state cântătoare ale anglo-ului. Lumea săsească care va lua parte la asta”, a spus el pe pagina sa VK sâmbătă.

"Din fericire, avem o vastă experiență și avem o lege în această problemă. Una dură", a adăugat Medvedev, ironic. „Deci cele mai interesante lucruri abia încep…”

Un număr de state, inclusiv cele occidentale, au anunțat sancțiuni dure împotriva Rusiei. UE a impus restricții sectoriale financiare și tehnologice împotriva a 64 de agenții cheie ruse, inclusiv Administrația Prezidențială, Ministerul Rusiei Apărării, Serviciul Rus de Informații Externe (SVR) și alte structuri de stat, precum și companii din sectoarele industriale militare, energetice, construcții de avioane și financiare. a Rusiei. De asemenea, aceste state au trecut pe lista neagră a unor politicieni ruși, printre care președintele Vladimir Putin, ministrul de externe Serghei Lavrov și alți cetățeni ruși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.