Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul bătrânului BĂTUT de protestatari: Nu e nici fost SECURIST, nici MEDIC

batranul lovit

Un bătrân de 71 de ani a fost bătut, sâmbătă, de protestatarii din Piața Victoriei. Sâmbătă seara, au apărut informații că bătrânul ar fi un fost șef al Securității care avea drept scop incitarea manifestanților. Alte surse vehiculau că e un fost medic.

Duminică seara, la Antena 3, bătrânul bătut și-a spus povestea.

”Ce bine ar fi fost să fiu fostul șef al Securității. Avem și eu o pensie ca lumea, nu 1.380. Acum mă simt mai bine. Lovitura a fost foarte puternică, m-a lovit cu un box. M-a lovit de la spate.

Citește și: A ieșit la iveală! Care sunt, de fapt, veniturile Andreei Esca

N-am avut nicio intenție să-l violentez. Eu vorbeam cu jandarmii, s-a ținut după mine. Am ieșit la pensie de la Institulul de Antroplogie al Academiei Române, acolo am fost trimis, am fost mazilit. Mi-am petrecut cariera la Institulul Victor Babeș. Nu sunt doctor. Am urmat cursurile, dar nu mi-am luat licența. În ghiozdan aveam o sticlă de jumătate de litru de apă, un sendvis și o carte. Eu obișnuiesc să mă plimb în zonă. Am traversat de la metrou, pe partea cu Guvernul. Veneam de pe Aviatorilor, nu mă interesează de cei care-și pierd vremea acolo. Am vorbit cu jandamii, mi-am aprins o țigrară și i-am întrebat de ce tolerează asemenea manifestări aiurea, ilegale.

M-a deranjat o lozincă: ”Corupția ucide, ucidem corupția!”. I-am întrebat cum tolerează așa ceva, nu am comunicat cu nimeni, decât cu jandarmii. E un îndemn grav, cum ”Ucidem corpția”?! Un tip filma și i-am zis să mă lase în pace. Mi-a zis ”javră comunistă”, mai multe. Nu l-am băgat în seamă. Pentru că tot insitat, am luat rucsacul și am dat peste el, dar nu să-l lovesc, ci peste telefon. M-am considerat hărțuit, jandarmii nu au reacționat la ce îmi făcea el. Am continuat drumul, a venit prin spate și m-a lovit cu un box. Am urmele de la box pe nas și pe ochi. Am căzut pe partea dreaptă.

Citește și: Deși au trecut câteva luni, Simona Halep nu l-a iertat! Răspuns „SPUMOS” pentru premierul Tudose

A venit un jandarm și o doamnă. M-au dus într-o mașină a Jandarmeriei, a venit o ambulanță, mi-au curățat ochiul și asta a fost tot. S-a întâmplat în fața Guvernului. Nu se poate ca la 2 metri de jandarmi, cineva să își facă mendrele, să jignească.”, a spus Tiurbe Alexandru Nicolae, la Antena 3.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.