Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: Nicolae Popa, CONTRAZIS de arhivele de la ICCJ

bzb.ro
sala Inalta Curte ICCJ interior

Fostul președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, Nicolae Popa, susține că în ciuda faptului că pe protocolul dintre SRI și ICCJ apare semnătura sa, el nu-și aduce aminte să fi semnat așa ceva.

Popa susține că pe data de 1 septembrie a ieșit la pensie, în timp ce protocolul a fost semnat pe data de 2 septembrie.

Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE, cei de la ICCJ arată că arhivele îl contrazic pe Nicolae Popa. Acesta și-a depus cererea de pensionare pe 1 septembrie, dar decizia i-a ieșit abia pe data de 14 septembrie. În acest interval, apar mai multe documente semnate de Nicolae Popa, în arhivele ICCJ.

”Cu privire la cererea dumneavoastră, transmisă Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie - Biroul de informare şi relaţii publice, vă comunicăm următoarele:

Există documente semnate de domnul judecător dr. Nicolae Popa, în calitate de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi după data de 1 septembrie 2009.

Prin Ordinul nr.171 din 14 septembrie 2009, doamna judecător Lidia Bărbulescu a fost delegată ca preşedinte cu delegaţie al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Primul ordin semnat de doamna judecător Lidia Bărbulescu, în calitate de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a fost Ordinul nr.172 din 16 septembrie 2009, prin care, începând cu data de 14 septembrie 2009, domnul judecător dr. Nicolae Popa a încetat raporturile de muncă cu Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin pensionare”, arată ICCJ, la solicitarea STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.