Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: Taxa radio-tv, pe lista celor eliminate/ VIDEO

taxe

Mega-proiectul de lege al PSD, de eliminare a aproximativ 100 de taxe, are un parcurs rapid, dar tumultos în Parlament. Ajunsă marți la votul final din Camera Deputaților, legea a fost modificată și remodificată.

Luni, Comisia de Buget, Finanțe și Bănci a Camerei Deputaților a scos taxa-radio tv de pe lista celor care urmează să fie eliminate prin legea PSD. Marți, în plen, după un discurs fulminant al lui Dragnea, care a acuzat conducerile TVR și Radio România de manipulare, plenul Camerei Deputaților a reintrodus taxa-radio tv pe lista celor eliminate. Legea urmează să fie votată după ora 12.

Vezi și: Dragnea acuză conducerile TVR și Radio România de MANIPULARE/ UPDATE: Taxa radio-tv, eliminată

În schimb, PNL a acuzat PSD de tentativă de preluarea a controlului politic asupra televiziunii și radiolului publice și de atac la libertatea presei.

„Vine președintele PSD, vă promite eliminarea taxe radio-tv și ne promite că anul viitor vine cu nouă taxe. Așa ceva e o păcăleală. Ceea ce vă doriți este să puneți pumnul în gură Radiolului și TVR. Este inadmisibil. Ați venit să vă plângeți de la tribuna parlamentului că sunteți criticați de TVR și de radiolul public. Nu se poate cumpăra libertatea presei”, a afirmat deputatul PNL Andreea Paul, înainte să-i fie tăiat microfonul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.