Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: cum justifică Sorin Grindeanu împăcarea cu PSD și dorința de a prelua șefia ANCOM

Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu, dat jos cu forța de PSD de la Palatul Victoria, prin moțiune de cenzură, a fost între timp reevaluat, iar acum este propus pentru a prelua șefia ANCOM. După ce s-a luptat pe toate fronturile cu Liviu Dragnea susținând că ”sunt PSD-ist și rămân PSD-ist”, Grindeanu susține acum că este apolitic și aceasta este una dintre calitățile care îl recomandă la ANCOM.

Președintele Comisiei Economice din Senat, Daniel Zamfir, susține că în perioada războiului dintre Dragnea și Grindeanu, liderul PSD îl acuza pe Grindeanu că este manevrat de forțe obscure. Zamfir susține că indiferent care dintre cei doi, Dragnea sau Grindeanu, au dreptate, în acest moment Sorin Grindeanu nu poate ocupa funcția de președinte al ANCOM, din moment ce asupra sa planează astfel de acuzații.

”Instituțiile pot să răspundă dacă fac parte sau nu din Sistem. Eu știu că nu fac parte. Nu am de ce să îmi fie rușine, absolut deloc”, a spus Sorin Grindeanu.

”Nu sunt membru de partid, așa că îndeplinesc una dintre condițiile necesare pentru a fi președinte al ANCOM (...) Știe toată țara că nu mai sunt membru de partid. Am fost exclus, acum sunt apolitic”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu a explicat că îl recomandă atât studiile universitare, cât și cariera profesională de până acum să devină președintele ANCOM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.