Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: directorul Poștei anunță că poștașii vor duce pensiile și alocațiile către oameni aflați în carantină

stireazilei.com
posta romana

Directorul general al Poştei Române, Horia Grigorescu, a anunţat sâmbătă, la Antena 3, o schimbare de optică. Inițial, printr-o circulară, li se cerea poștașilor să nu intre în contact cu persoanele aflate în carantină. Ulterior, Grigorescu a precizat că asta nu se va întâmpla, iar oamenii își vor primi prestațiile sociale.

Citește și: VIDEO Râzi cu lacrimi! Ariel Chiș, locul 2 pe lista candidaților USR la Consiliul General al Capitalei, se prezintă ca 'Mica Sirenă, cam oligofrenă'

„Poşta Română are un număr impresionat de angajaţi care intră în fiecare zi în contact cu foarte mulți oameni. (...)Dialogul cu instituţiile publice, cu Ministerul Sănătăţii, cu Ministerul Transporturilor şi cel al Muncii a fost un dialog constant şi deschis.

Vreau să le mulțumesc pe această cale că ne-au ajutat în identificarea procedurilor de lucru prin care să putem continua distribuirea prestaţiilor sociale(...).

Ca să clarific orice semn de întrebare. Toate prestaţiile sociale se distribuie către absolut toţi beneficiarii, indiferent de situaţia în care se află”, a spus Horia Grigorescu, sâmbătă, la „Income Magazine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.