Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație în cazul lui Liviu Dragnea - Avocata fostului lider PSD acuză o încălcare a drepturilor

captura Facebook
Liviu Dragnea

Avocatul fostului lider PSD Liviu Dragnea reclamă că acestuia nu i-a fost acordată o permisie, fără o motivare anume, deşi e un drept de care beneficiază conform legii.

”Nu este o solicitare neapărat făcută de cineva. E un drept care se acordă conform legii. Permisia este tocmai prevăzută de lege astfel încât persoanele care se află în privare de libertate să aibă posibilitatea să menţină relaţiile cu familia. Problema care s-a pus în ceea ce-l priveşte pe domnul Dragnea, care lucrează în cadrul penitenciarului, acestuia nu i-a fost acordată permisia, fără o motivare anume”, a declarat avocata Flavia Teodosiu sâmbătă, la Antena 3, potrivit news.ro.

Lui Liviu Dragnea - încarcerat la Penitenciarul Rahova unde execută o condamnare de trei ani şi jumătate în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman - i-a fost refuzat acest drept, în ciuda faptului că a primit din partea garajului unde lucrează toate meritele aferente, a precizat avocata sa.

”Nimeni nu cere ca Liviu Dragnea să fie favorizat în cadrul penitenciarului, dar nici defavorizat”, a adăugat Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea, aflat în detenţie din 27 mai 2019, a mai beneficiat de o permisie de 24 de ore în preajma zilei sale de naştere, în luna octombrie, la acel moment ministrul Justiţiei solicitând explicaţii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor. Instituţia a precizat că permisia a fost acordată ”regulamentar”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.