Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație: Oana Mizil renunță la la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie, după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o

oana mizil

Oana Mizil a renunțat la ordinul provizoriu de protecție, valabil pe o perioada de cinci zile, împotriva iubitului ei, Marian Vanghelie, potrivit Antena 3.

Cei doi urmau să fie audiați, în cursul zilei de marți, de către polițiști, dar Marian Vanghelie declara, încă de luni că nu s-a întâmplat nimic și că nu a existat între ei decât o ceartă, în urmă căreia Oana Mizil ar fi avut puseuri de tensiune, motiv pentru care a fost chemată ambulanța.

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, susține că nu și-a agresat partenera de viață și mama fetiței sale. Acesta a declarat reporterilor Antena 3 că a existat o scurtă altercație, sâmbătă seară și, pentru că Oana Mizil are probleme cu tensiunea, a chemat salvarea.

Marian Vanghelie susține că se pregătește să meargă la mare împreună cu iubita sa, Oana Mizil, și că întreagă opinie publică o va vedea pe aceasta și se va convinge că nu are probleme de sănătate. Acesta susține că sunt încă împreună dar nu a dorit să comenteze informațiile potrivit cărora a fost emis un ordin de protecție împotriva sa.

Oana Mizil îl acuză pe iubitul ei, Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, că a agresat-o fizic. Aceasta a fost internată sămbătă noaptea la un spital din București, pentru îngrijiri medicale.

Se pare că doctorii de la spitalul Elias, acolo unde a ajuns Oana Mizil, sâmbătă seară, sunt cei care au alertat poliția. Aceasta ar fi fost lovită în zona feței, dar și pe unul dintre brațe.

Surse din spital au declarat, pentru Antena 3, că iubita fostului primar a fost externată în cursul zilei de duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.