Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situaţie: Parchetul General NEAGĂ declanşarea unei anchete la SPP

Universul Juridic
Parchetul General

Răsturnare de situaţie, după ce în spaţiul public s-a vehiculat informaţia potrivit căreia Parchetul General a început verificări, după acuzaţiile lansate de preşedintele PSD în cazul SPP. Reprezentanţii Ministerului Public au ieşit la rampă cu o declaraţie oficială în care infirmă vehement aceste informaţii.

Citeşte şi: Dragnea, SEMNAL către Iohannis în scandalul SPP: Ce spune despre o eventuală DEMITERE a şefului SPP, Lucian Pahonţu

"Având în vedere informațiile apărute în spațiul public referitoare la existența pe rolul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a unui dosar penal constituit ca urmare a declarațiilor făcute de președintele Camerei Deputaților, Ministerul Public dezminte existența unei anchete în curs privind afirmațiile făcute de președintele Camerei Deputaților la adresa directorului Serviciului de Protecție și Pază.", a transmis Parchetul General.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu, prima reacţie în scandalul SPP: Vicepremierul Stănescu, SOMAT să certifice acuzaţiile aduse de Dragnea .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.