Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răsturnare de situație! Suspendarea sabrerei ucrainene Olga Kharlan, care a refuzat să-i strângă mâna adversarei din Rusia, a fost oficial ridicată

thgim.com
scrima

Răsturnare de situație! Suspendarea sabrerei ucrainene Olga Kharlan, care a refuzat să-i strângă mâna adversarei din Rusia, a fost oficial ridicată

Federaţia Internaţională de Scrimă (FIE) a anunţat vineri că a ridicat suspendarea sabrerei ucrainene Olga Kharlan, care a refuzat să îi întindă mâna adversarei sale, din Rusia, la finalul unui meci de la Campionatul Mondial de Scrimă de la Milano, anunță news.ro.

Suspendarea scrimei ucrainene Olga Kharlan a fost ridicată, iar sportiva va putea concura sâmbătă, în proba pe echipe, alături de naţionala ţării sale.

De asemenea, FIE şi-a modificat regula de la finalul meciului, scrimerii nemaifiind obligaţi să schimbe o strângere de mână cu adversarul, a indicat Bruno Gares, membru al Comitetului Executiv al FIE, în cadrul unei conferinţe de presă.

Suspendarea Olgăi Kharlan, cvadruplă campioană mondiale şi cea mai bună sabreră ucraineană, ar fi afectat şansele ţării sale în proba pe echipe a Mondialelor, unde punctele contează dublu în cursa pentru calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Preşedintele interimar al FIE, Emmanuel Katsiadakis, citat într-un comunicat de presă, a explicat că ridicarea suspendării a fost decisă „după o consultare cu Comitetul Olimpic Internaţional”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.