Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Râsu'-plânsu': Un polițist a rămas fără pistol, spray lacrimogen și baston telescopic în timpul unei intervenții

obiectivbr.ro
politist-politia-romana

Un agent de poliție a rămas fără pistol, spray lacrimogen și baston telescopic în timpul unei altercații în Hunedoara, relatează Mediafax.

Un scandal a avut loc duminică seara într-un local din comuna Crișcior. Pentru că erau implicate mai multe persoane recalcitrante, polițiștii au cerut ajutorul colegilor lor din Brad. „Polițiștii au aplanat conflictul, iar în timp ce utilizau forța în vederea încătușării persoanelor implicate în altercație, unuia dintre agenții de poliție i s-ar fi desprins centra tactică, pe care avea atașate mijloacele din dotare, ce i-a fost sustrasă de una dintre persoanele aflate la locul intervenției”, informează IPJ Hunedoara.

Suspectul este un bărbat de 46 de ani. Acesta a fost prins la scurt timp în comuna Crișcior, însă a refuzat să coopereze cu polițiștii și să indice locul în care s-ar afla centura tactică. Centura tactică are un pistol, un spray lacrimogen și un baston telescopic.

De asemenea, alți doi bărbați implicați în altercație au fost conduși la sediul Poliției, pentru a fi audiați în legătură cu implicarea în conflict. Polițiștii spun că fac cercetări ca să recupereze obiectele furate. „Deocamdată se fac activități de căutare, a fost alertat întreg efectivul”, spun cei de la Poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.