Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rata de vindecare la COVID-19, la Constanța, este de 77%, printre cele mai ridicate din ţară

Twitter
coronavirus

Rata de vindecare a bolnavilor infectaţi cu COVID-19, din Constanţa, a ajuns la 77%, fiind printre cele mai ridicate din toată ţară, a informat miercuri Prefectura Constanţa, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, în judeţul Constanţa au fost confirmate 245 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 dintre care, 189 de pacienţi s-au vindecat iar 12 persoane au fost declarate decedate.

"În centrele de carantină din judeţ sunt găzduite, în acest moment, 381 de persoane, care ocupă 16% din totalul de 2.311 locuri disponibile, alte 631 de persoane aflându-se în izolare la domiciliu" - se arată în comunicatul de presă al Prefecturii Constanţa.

De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, au fost aplicate 10.074 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 14.791.625 lei, 108 amenzi, în valoare de 183.400 lei, fiind aplicate doar în ultimele 24 de ore.

De asemenea, 850 de poliţişti, jandarmi şi militari din Ministerul Apărării Naţionale au verificat, în ultimele 24 de ore, 2.149 persoane şi 57 de entităţi economice, cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.