Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raul Gonzalez, fostul jucător al echipei Real Madrid, impresionat de Ansu Fati: Jucătorul de 16 ani a fost convocat la echipa națională U21 a Spaniei

Raul Gonzalez, fostul jucător al echipei Real Madrid și actualul antrenor al formației Real Madrid Castilla, a vorbit despre noua senzație a fotbalului din Spania, puștiul-minune al Barcelonei, Ansu Fati. Jucătorul în vârstă de 16 ani a fost convocat la echipa națională U21 a Spaniei, potrivit Mediafax.

"Există jucători tineri care apar într-un anumit moment și au ceva diferit. Trebuie să avem răbdare, liniște și să ne bucurăm de ei", a spus Raul, potrivit sport.es, care a mai continuat:

"Cred că este bine pentru fotbal că apar jucători atât de tineri și cu astfel de calități. Tot ce trebuie să facă este să își facă loc pe teren și o să își construitască propriul drum".

Raul nu a uitat nici de fostul său coleg de la Real, fundașul Sergio Ramos (33 de ani), care a doborât un record, sâmbătă seara, 12 octombrie, în partida dintre Spania și Norvegia, scor 1-1, din preliminariile Euro 2020. Apărătorul "galacticilor" a devenit cel mai convocat jucător la națională din toate timpurile, a evoluat în 168 de meciuri.

Citește și: O celebră jurnalistă șterge pe jos cu Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă:’În locul unei analfabete nu poți pune un bețiv! Asta oricât de mut și de orb ai fi!’

"Îl felicit pe Ramos pentru că este un simbol la Real Madrid și la echipa națională și îi transmit să se bucure în continure, să joace atât de mult cât vrea și să evolueze la acest nivel pentru că îi face fericiți pe suporteri", a spus Raul, care are 102 de selecții la naționala Spaniei.

De-a lungul celor 168 de apariții, Sergio Ramos a marcat 21 de goluri și a contribuit cu 7 pase decisive.

"Să ajung la 168 de selecții este o recompensă și un merit. Sunt extraordinar de mândru. Sunt emoționat de fiecare dată când port acest tricou. Asta nu se va schimba și sper să o mai fac mulți ani de acum înainte", a spus adăugat Sergio Ramos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.