Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raul poate fi antrenorul perfect, e de părere Jorge Valdano, fost jucător la Real Madrid

Raul Gonzalez

În ultimele săptămâni se discută despre demiterea lui Zinedine Zidane (47 de ani) de pe banca lui Real Madrid și aducerea unui al antrenor, care ar urma să aducă un suflu nou echipei, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Jorge Valdano (64 de ani), fostul fotbalist și antrenor al lui Real Madrid, susține că spaniolii au deja înlocuitorul perfect, în persoana lui Raul Gonzalez (42 de ani). În momentul de față, acesta pregătește echipa a doua a Realului. Raul este una dintre cele mai mari legende ale clubului. A câștigat tot ce se putea ca jucător, iar acum o poate face și din postura de antrenor. Jorge Valdano l-a analizat atent și are numai cuvinte de laudă la adresa fostului atacant. ”La Castilla se coace un antrenor care, dacă vor ști să aibă grijă de el, va deveni simbolul de care Madridul are nevoie pentru a face față presiunii mediatice și așteptărilor fanilor. Nimic nu s-a potrivit mai bine cu spiritul clubului. Cu Raul aproape, ”Bernabeu” înseamnă altceva.

E riguros, insistent, serios, pragmatic, competitiv. Își lasă și ultima picătură de transpirație pentru echipa asta, se dăruiește total. Cred că Real Madrid își va găsi în Raul ceea ce Barcelona a găsit în Guardiola sau Atletico în Simeone. E personificarea unui spirit. Mourinho, Allegri? Hai să începem prin a-l respecta mai mult pe Zidane, iar în viitor să nu-l uităm pe Raul”, a scris Jorge Valdano în El Pais.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Raul are 741 de meciuri în tricoul lui Real Madrid. A marcat 325 de goluri, a oferit 107 pase decisive și și-a trecut în palmares 17 trofee, dintre care 3 Ligi ale Campionilor. Pentru naționala Spaniei are 102 partide și 44 de reușite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.