Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război deschis între Donald Trump și Barack Obama: schimb acid de replici între președinții SUA

KBTX.com
obama si trump

Preşedintele american Donald Trump a răspuns cu insistenţă miercuri la criticile predecesorului său Barack Obama şi a apreciat că acesta a fost ''ineficient'', relatează AFP.

Citește și: Lista lui Firea: Cine sunt ceilalți candidați, pe lângă VIP-uri, pe lista pentru Consiliul General din București

În discursul pe care urmează să-l pronunţe la Convenţia Naţională Democrată, fostul preşedinte democrat va denunţa incapacitatea de a conduce a preşedintelui Donald Trump care, potrivit lui, nu a apreciat ''niciodată'' importanţa funcţiei pe care o are, informează Agerpres

''Când aud asta şi văd oroarea pe care ne-a lăsat-o, stupiditatea acordurilor pe care le-a încheiat ...'', a reacţionat actualul preşedinte Donald Trump. ''Iată cum a fost rău, în ce punct a fost un preşedinte ineficient'', a adăugat el.

Fostul președinte al SUA, Barack Obama, spusese faptul că Donald Trump nu a reușit să își ia în serios rolul de președinte.

"Am sperat, pentru binele ţării noastre, ca Donald Trump să poată arăta dorinţa de a-şi lua rolul în serios, să poată resimţi importanţa funcţiei", urmează să afirme Barack Obama, potrivit unor extrase din discursul său transmise în avans. ''Dar nu a făcut-o niciodată'', va adăuga el.

"În această seară, vă cer să credeţi în capacitatea lui Joe (Biden) şi Kamala (Harris) de a ne scoate ţara din aceste vremuri sumbre şi de a o reconstrui mai bine (...) Pentru că aceasta este în joc astăzi: democraţia noastră'', urmează să afirme de asemenea fostul preşedintele american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.