Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI în Guvern: consilierul lui Cioloș, atac FĂRĂ PRECEDENT la un ministru

dacian ciolos guvern

Este război în interiorul Guvernului tehnocrat. Consilierul premierului Dacian Cioloș, Cătălin Drulă, lansează un atac extrem de virulent la adresa ministrului de Interne, Petre Tobă.

Consilierul premierului, Cătălin Drulă, spune că maşinile parcate ilegal reprezintă un pericol pentru pietoni. El vorbeşte despre copii care sunt forţaţi să meargă la şcoală pe stradă, despre mame cu cărucioare şi bătrâni care nu se pot asigura la trecerile de pietoni. Acesta mai spune că mulţi oameni mor din cauza acestor maşini parcate ilegal.

Guvernul trebuie să elaboreze un regulament la nivel naţional pentru ridicarea acestor maşini parcate ilegal după ce instanţa a decis că nu consiliile locale trebuie să elaboreze aceste regulamente, ci guvernul un regulament unitar la nivel naţional.

Încă de anul trecut, guvernul refuză să adopte acest regulament deşi consilierul premierului spune că a făcut insistenţe, a dat telefoane, a dat mailuri, a avut întâlniri cu cei de la Ministerul de Interne, însă nimic nu s-a întâmplat deoarece s-a lovit de un zid. El mai spune că acest lucru dovedeşte disfuncţionalităţi la nivelul instituţiilor care nu îşi îndeplinesc misiunea faţă de cetăţeni.

"Avem morţi clar identificaţi cu această cauză (vizibilitate la trecerea de pietoni obturată de autovehicul staţionat ilegal), dar cazurile nu au fost mediatizate, ci mai degrabă muşamalizate. (...) Instanţa obligă guvernul să-şi facă treaba. Din păcate, totul a fost în zadar până acum. Există o rezistenţă la nivelul M.A.I. în a face orice pas în acest sens. Iar o rezistenţă a M.A.I., cel puţin în acest guvern, se dovedeşte un zid (aproape) de netrecut. Lucrurile sunt clare, oamenii ştiu ce au de făcut, (...) dar nu vor. (...) Ceva este complet disfuncţional în felul cum unele instituţii îşi servesc misiunea şi pe cetăţean", a scris consilierul premierului, Cătălin Drulă, pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.