Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI în PSD Botoșani - Șefa social - democraților bate cu pumnul în masă privind demiterea lui Dragnea

Inquam Photos / George Calin
Dragnea LEGEA OFF SHORE

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, a reacţionat prompt la afirmaţiile recente ale deputatului Răzvan Rotaru care a afirmat că lidera social-democraţilor botoşăneni nu ar avea mandat din partea organizaţiei judeţene ca să îl susţină pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

"Domnul Rotaru habar nu are ce mandat am eu pentru că nu a mai fost la partid din 15 iunie, când a ţinut ultima conferinţă în care şi-a atacat proprii colegi din organizaţia municipală Botoşani. Dacă ar fi venit la ultima şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean, ar fi aflat că toţi cei prezenţi, nu doar primarii PSD din Botoşani, s-au delimitat categoric de declaraţiile sale împotriva conducerii PSD. Deci înainte de a-şi da cu părerea care este poziţia organizaţiei noastre, îl invit să se uite pe harta oraşului pentru a îşi aminti unde este sediul nostru de partid", a declarat senatorul Doina Federovici.

Ea a subliniat că deputatul Rotaru a lipsit de ultimele patru întâlniri de partid, respectiv la ultimele două comitete executive judeţene, la o şedinţă de birou permanent judeţean şi la şedinţa biroului permanent municipal.

Preşedintele PSD Botoşani a reamintit faptul că, la ultima întâlnire, membrii comitetului executiv judeţean au votat în unanimitate ca toţi parlamentarii PSD Botoşani să respecte deciziile conducerii centrale a PSD, să înceteze disensiunile din partid şi să susţină în Parlament realizarea programului de guvernare.

Citește și: Bursa ZVONURILOR Mutare BOMBĂ pregătită de Viorica Dăncilă după scandalul din PSD

"Au fost patru decizii luate în unanimitate de membrii CEX Botoşani - una dintre ele era delimitarea de declaraţiile deputatului Răzvan Rotaru care formulase atunci, la fel ca acum, mai multe acuzaţii împotriva PSD şi a conducerii centrale. De asemenea, tot în unanimitate s-a votat ca toţi parlamentarii PSD să susţină conducerea partidului şi deciziile acesteia privind votul din Parlament. Eu acţionez în baza acestor decizii foarte clare stabilite de primarii PSD din Botoşani şi de ceilalţi membri CEX judeţean. Acesta e mandatul meu", a explicat Doina Federovici.

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru a cerut, joi, conducerii organizaţiei judeţene a PSD Botoşani să consulte membrii filialei înainte de votul de vineri din Comitetul Executiv Naţional al partidului, când se va pune în discuţie scrisoarea privind demisia preşedintelui Liviu Dragnea.

 

Citește și: SCANDAL în organizația lui Țuțuianu: Nu a avut mandat să semneze scrisoarea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.