Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război pe față în PNL. Fost ministru, declarat 'persona non grata'

pnl

Știrea revenirii în PNL a unui fost lider PDL trecut pe la partidul lui Basescu a provocat o adevărată revoltă în teritoriu.

„Sută la sută dintre membrii Comitetului Județean au luat foc, la auzul veștii. Gabriel Berca este persona non grata, nu se pune problema să-l acceptăm în organizație. Chiar am crezut că vrem altceva, iar Gabriel Berca nu e nici pe departe altceva. Sper să rămână o glumă proastă”, a declarat Tudorița Lungu.

Tudorița Lungu, copreședinte al PNL Bacău, a declarat pentru Ziarul de Bacău faptul că, deocamdată, singurele informații provin doar de la Gabriel Berca, dar luni va discuta cu Vasile Blaga, copreședintele liberalilor, la nivel național.

Fost ministru de Interne in Guvernul MRU, deputatul Gabriel Berca a plecat din PMP si a anuntat ca a trecut la PNL.

„Vreau să pun umărul să facem pe zona Moldova un partid foarte puternic. Situaţia PNL în judeţele Moldovei este complicată şi că este important ca, în bătălia cu PSD, această formaţiune să fie foarte puternică. În 2016, la alegeri, Moldova va decide şi trebuie să fim puternici”, a declarat Berca. El a spus că va activa ca secretar executiv al PNL în regiunea nord-est.

Contactat telefonic, Gabriel Berca a făcut câteva declarații pentru Ziarul de Bacău, la puțin timp după anunțarea revenirii în PNL. Viitorul secretar executiv al PNL în regiunea Nord-Est a declarat că a avut o discuție cu liderii liberali, inclusiv cu Vasile Blaga, copreședinte la nivel național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.