Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal pe WhatsApp în PNL. Se dau cărțile pe față. Cine interzice pe cine în partid. Noi jocuri de culise

pnl dosar

PNL stă din nou pe un butoi de pulbere.  Dornic să facă mai întâi ordine  în partid, Ludovic Orban a întocmit, împreună  cu apropiații săi, lista cu comunicatorii partidului, buni de promovat mesajul și  interesele partidului în media și nu numai.  Cei excluși, pe motiv de non-combat sau de pactizare cu PSD, au trecut la ofensivă și acuză jocuri de culise în partid.

Celebră actriță, mesaj de REVOLTĂ din mijlocul protestatarilor: 'Strigăm de atâta amar de vreme la niște ziduri'

Liberalii și-au creat, la fel ca și social-democrații, propriile canale online de comunicare. Există grupuri pe WhatsApp atât pentru conducere, cât  și pentru fiecare grup parlamentar în parte. Doar că sunt  folosite  mai mult pentru propriile  răfuieli politice, în  loc să  ajute la organizarea și mobilizarea acțiunilor din Parlament ca partid de  Opoziție.

Ultimul motiv de certuri îl constituie validarea de către BEX-ul PNL a unei liste cu 80 de comunicatori, lideri de filiale, senatori și deputați liberali. Dintre ei lipsește senatorul Daniel Zamfir, care este considerat prea prietenos față de PSD.

Pus la curent cu noua situație, Zamfir a  sărit la gâtul Departamentului de comunicare al partidului, în special și-a îndreptat atacul  la adresa prim-vicepreședintelui Raluca Turcan pe care o consideră direct responsabilă de  interdicția primită. Și nu doar de atât, așa cum relevă o postare  a parlamentarului pe grupul de whatsapp al  senatorilor PNL, a cărei stenogramă a intrat în posesia stiripesurse.ro:

"Pe cei care mananca cacat ca as fi cu un picior in psd, si ma refer la oameni din partid  si unealta lor,  Manciu, ca ei sunt cei care dau asta in presa, ii rog sa inceteze. Daca ar da o simpla cautare pe google ar vedea pozitiile mele. Sigur ca ii deranjez pe  raluca, manciu & co , pentru care daca nu preiei toate tezele #rezist esti colaborationist. Cei de buna credinta pot face, insa , un lucru simplu: verificati felul in care presa relateza pozitiile mele de la audierile pe care le am saptamanal la comisia economica, si mai ales puteti compara comentariile pe fb la postarile mele vs postarile dnei turcan...Have a nice day!

Si ca dovada ca minti - sa stie toti colegii ca miniti, Raluca - l ai sunat personal pe Petre Roman sa i interzici sa mai vobeasca la Tv in numele PNL. Deci te ocupi si de lista comunicatorilor si de interzisi

Asa ca doamna prim vice, corectati dvs din perspectiva gestionarului  comunicarii pnl aceste stiri false aparute in presa

Altfel sunt indrituit sa va suspectez si sa va acuz direct de aceste manevre

Daca sunteti dincolo de scuze si de vorbe, doamna, gestionati

Pt ca in ceea ce ma priveste adevarul e public si la vedere cu fiecare actiune a mea

Actiune adica stiti ...acea chestiune care e dincolo de vorbe

Raluca, prim vice pe comunicare nu? Dvs sunteti? Cred ca lista aceea si zvonuri de acestea date spre presa sunt da, expresia veninunului si obsesiilor si adversarilor nu din afara partidului ci din sanul partidului

Iar scuzele de mironosita de tip "eu n am fost cand s a facut lista" nu sunt credibile pt nimeni", a scris Zamfir, spre mirarea colegilor senatori de pe grup.

PNL se află în această după-amiază în ședință de Birou Executiv pentru a analiza rezultatele obținute la ultimele alegeri parțiale și a evalua ultimele evenimente de stradă provocate de discuția legilor justiției în Parlament. Dacă Zamfir caută  un răspuns la acuzațiile formulate, acolo îl poate căpăta și nu prin externalizarea unei situații în spațiul public, susțin surse din conducerea partidului, nemulțumite de momentul ales de către senatorul liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.