Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în Opoziție. USR se laudă că a mărit ALOCAȚIILE PENTRU COPII, deși PNL a propus și obținut victoria/ FOTO

jobstreet.com.my
conflict

Supărați că PNL a înregistrat un succes major după ce amendamentul liberalilor la legea bugetului de stat privind mărirea alocațiilor a fost adoptat, USR încearcă să îi saboteze. Doi deputați ai USR, Iulian Bulai și Tudor Pop, au postat un atac la adresa PNL, numai că, în scurt timp, “curajoși”, au șters postările.

Vezi și: BNR demontează acuzațiile Guvernului la adresa băncilor din România - Nu sunt cele mai profitabile din Uniunea Europeană

În două postări aproape identice, cei doi i-au atacat pe liberali pentru că PNL nu a votat  azi un amendament USR care prevedea ca banii de alocații să provină din PNDL.  „Ieri alocaţiile pentru copii au trecut şi cu votul USR. Astăzi, USR a propus să luăm bani pentru alocaţii din PNDL (pixul lui Dragnea). Surpriza: doar 35 de voturi pentru. PNL a votat ca alocaţiile să crească pe bani împrumutaţi, nu din economia reală, şi din bani pe care PSD-PNL îi risipeşte în ţară fidelizând aparatul de partid”, a scris deputatul USR Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

Numai că și USR a votat joi seara amendamentul PNL care prevedea majorarea alocații lor din excedentul bugetului de asigurari sociale. În doar câteva ore, USR a încercat să se urce pe valul de simpatie al PNL și să inițieze un alt amendament, schimbând sursa de finanțare, numai că tactica le-a eșuat. În scurt timp, Bulai și Pop și-au șters postările după ce au primit numeroase comentarii critice pe postările de atac la PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.