Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în Parlament: Opoziţia acuză PSD-ul din cauza ordonanţelor pe Justiţie

pn psd pnl

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, că angajarea răspunderii Guvernului pe proiectele privind graţierea şi modificarea Codurilor penale ar reprezenta "un exerciţiu de forţă" al PSD, care vrea să arate "cine este jupânul", subliniind că liberalii vor depune o moţiune de cenzură.

Citeşte şi: Avertisment dur împotriva ordonanţelor pe Justiţie: Numărul infracţiunilor ar putea CREŞTE

"Eu cred că fac un exerciţiu de forţă şi vor să arate cine este jupânul în momentul de faţă în România. În mentalitatea de tip feudal a lui Liviu Dragnea şi a PSD jupânul se manifestă cu toată forţa în Parlament, jupânul face ce vrea pentru cei pe care îi are în preajmă. Aşadar, această decizie de a-şi asuma răspunderea va atrage imediat depunerea unei moţiuni de cenzură din partea PNL, va atrage cea mai puternică dezbatere publică cu privire la supremaţia legii, la funcţionarea corectă a instituţiilor statului, la echilibrul dintre instituţiile statului şi la bunăstarea românilor prin respectarea legii. (...) Cred că este un exerciţiu de forţă şi cred că urmăresc să pună mai presus interesul acesta politic restrâns, în total dispreţ faţă de ceea ce aşteaptă oamenii în mod real", a spus Turcan, la Parlament, conform Agerpres.

Citeşte şi: George Michael nu a fost înmormântat nici acum: Care sunt motivele / VIDEO

Întrebată dacă liberalii vor ataca cele două proiecte la CCR, Turcan a explicat: "Vom folosi toate instrumentele instituţionale în Parlament, în raport cu CCR. Urmărim cu maximă atenţie forma acestor ordonanţe şi aspectele unde ele încalcă Constituţia, pentru că orice contestaţie la CCR se face pe aspecte care încalcă Constituţia''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.