Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RĂZBOI total în PNL Cluj: Un senator cere demisia șefului CJ pentru INCOMPETENȚĂ

pumn

Senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al PNL (fost PDL), cere demisia "de urgenţă" din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Mihai Seplecan (PNL vechi), pe care îl acuză de incompetenţă. 

"În câteva luni de când Seplecan deţine funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj a demonstrat o crasă incompetenţă. S-a ocupat de delaţiuni ordinare, plângeri penale, ameninţări cu lumea interlopă, combinaţii şi jocuri politice mărunte. Nu s-a ocupat de problemele acute ale judeţului pe care le-a blocat şi sabotat permanent. Nerealizarea până azi a depozitului temporar de deşeuri este responsabilitatea exclusivă a lui Seplecan. Clujul este într-un blocaj al gunoaielor de nepermis, întrucât interesul public a fost înlăturat în favoarea  interesului privat al unei firme. (...) El trebuie să demisioneze de urgenţă. De asemenea, am aflat din presă că Seplecan doreşte să împrumute judeţul şi pe clujeni cu 25 milioane de euro pentru a cumpăra o clădire deja prestabilită, pe care nu o anunţă, dar care costă 25 milioane de euro!?  Evident fără proceduri, studii, analize. Asta în condiţiile în care o astfel de clădire se poate construi cu 5-8 milioane de euro', a afirmat vineri Alin Tişe, într-un comunicate de presă. 

Senatorul Alin Tişe mai spune că Mihai Seplecan ar fi încălcat şi o serie de decizii ale PNL, un alt motiv pentru care acesta "trebuie să demisioneze de urgenţă". 

Pe de altă parte, Alin Tişe îi solicită şi copreşedintelui PNL Cluj Marius Nicoară să ceară, la rândul său, demisia lui Mihai Seplecan. 

'Solicit public senatorului Marius Nicoară, copreşedinte PNL Cluj, să intervină în regim de urgenţă şi să solicite şi el demisia lui Seplecan. În caz contrar se impune retragerea sprijinului politic provenit din PNL. Clujul nu-şi poate permite un astfel de preşedinte de consiliu judeţean. PNL Cluj nu-l poate gira. Orice zi în care Seplecan conduce incompetent şi iresponsabil Consiliul Judeţean Cluj înseamnă blocarea proiectelor judeţului Cluj şi afectează în mod grav interesele cetăţenilor judeţului Cluj, imaginea şi credibilitatea noului PNL', a mai afirmat Alin Tişe. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.