Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razboi total in PNL Sector 1. Revolta vechilor liberali

LUPTA

Nebunie totala in PNL Sector 1. Odinioara o filiala fanion a PNL (vechiul PNL), acum organizatia a ajuns un veritabil camp de batalie intre vechii liberali, in frunte cu Ludovic Orban, si pmp-iştii pripasiti in vechiul PNL, care îl au de partea lor pe Teodor Atanasiu.

Daca in trecut a reusit prin anumite artificii mai mult sau mai putin ortodoxe sa il impuna in fruntea organizatiei pe cel supranumit "pusculita Elenei Udrea", acum vechii liberali nu vor sa mai tolereze impunerea unor oameni controversati.

Fotul presedinte interimar, Sergiu Diacomatu, este implicat in Dosarul retrocedarilor ANRP, alaturi de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Despre el se spune ca ar fi turnat la DNA si, astfel, a scapat nearestat, numai sub control judiciar.

Acum coordonatorul PNL Bucuresti, senatorul Teodor Atanasiu, ar vrea sa il impuna interimar pe un prieten al lui Diacomatu - un anume Victor Picu, un individ dubios, dupa cum il descriu fostii colegi din PDL, PNTCD, PMP.

De partea cealalta, prim-vicepresedintele Ludovic Orban l-a propus si il sustine pe deputatul Vlad Nistor.

Surse din cadrul organizatiei sustin ca nou-venitii de la PMP au avut reactii violente la adresa lui Ludovic Orban si a vechilor liberali, violente verbale de care a fost informata si conducerea partidului.

Totul va fi transat in BPN al PNL (nou), in care cel acuzat de jocuri de culise cu PMP nu prea are sanse sa castige. Tocmai de aceea incearca sa puna presiune si a anuntat deja public ca se bate pentru functia de co-presedinte al PNL dupa plecarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni.

PS: Un aflux mare si suspect de PMP-isti se semnaleaza la PNL (vechi) Sector 5, semn ca oamenii Elenei Udrea invadeaza cu voie de la stapanire vechiul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.