Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în Sectorul 1: Alexandru Petrescu versus Clotilde Armand

Facebook
Alexandru Petrescu

Liderul PSD sector 1, Alexandru Petrescu, a declanșat un atac extrem de dur la adresa edilului Clotilde Armand. Într-o postare de răspuns la mesajul acesteia, fostul ministru ia apărarea șefului său de partid, Marcel Ciolacu, după ce Clotilde Armand i-a sugerat lui Nicușor Dan să oprească încălzirea la sediile PSD și PNL.

"Mahalaua cu șobolani și populismul "bun"

Recent anchetata "edilă" a Sectorului 1, aflată în veșnic război cu toată lumea, inclusiv cu naivii care au votat-o, șochează din nou prin elucubrațiile si replici discriminatorii.

Împărăteasă a gunoaielor și artizană a nimicului, Clotilde Armand îl îndeamnă pe Nicușor Dan - pe facebook, desigur, că nici ei probabil că nu îi răspunde matematicianul la telefon - să taie căldura la sediile PNL și PSD.

Asta deși niciuna dintre cele două "lumini ale administrației locale" ale Bucurestiului nu ar fi ajuns în funcție fără sprijinul liberalilor.

Însă dacă nivelul redus de înțelegere a politicii îl putem trece cu vederea, afirmația privind preocuparea pentru sănătatea oamenilor nu poate veni de la cea care a transformat ceea ce era odinioară "Sectorul verde" într-un veritabil focar de infecție.

Doamna primar, in timp ce dumneavoastra sunteti ocupata sa faceti mult zgomot sa acoperiti acuzatiile grave care vi s-au adus de institutii ale statului, Marcel Ciolacu si specialistii PSD in domeniu sunt singurii care cauta si vin cu solutii viabile la criza energetica pe care USR-istii au acutizat-o, fiiindca bucureștenilor, indiferent cu cine au votat sau in ce sector locuiesc, trebuie sa li se asigure conditii de confort termic la preturi decente, mai ales in perioada de iarna care urmeaza sa vina.

Clotilde, ai legatura!", a scris Alexandru Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.