Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Război total în teritoriu: un lider important al PSD a DEMISIONAT

demisie

PSD este la guvernare și deține controlul în mare parte din țară, dar asta nu înseamnă că apele sunt liniștite. În organizația PSD Dâmbovița scandalul este uriaș, iar după ce și-a dat demisia din funcția de președinte al CJ, Alexandru Oprea, a demisionat și din toate funcțiile de conducere din PSD. Oprea este într-un război cu președintele organizației PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

VIDEO Sorin Ovidiu Vântu, PROFEȚIE TERIBILĂ pentru Liviu Dragnea: 'Va face pușcărie'

Denunț-BOMBĂ în dosarul lui Sorin Oprescu: 'Mi-a cerut 50 de mii de euro pentru Şefu' sau Barosanu''

”Mi-am depus demisia, se va discuta cel mai probabil în următoarea şedinţă a BPJ al PSD Dâmboviţa. Voi merge şi voi susţine cu demnitate ceea ce am de spus. Nu este cale de întors. Discuţia a pornit de la oameni apropiaţi preşedintelui Adrian Ţuţuianu, care au băgat băţul prin gard. Rămân membru PSD şi nu plec de la CJ decât atunci când mă vor da afară din partid”, a declarat Alexandru Oprea, pentru presa locală.

Alexandru Oprea a fost directorul de campanie atât la alegerile locale dar şi cele parlamentare, bătălii electorale câştigate cu scoruri foarte mari, ceea ce a clasat PSD Dâmboviţa între primele organizaţii la nivel naţional, privind rezultatul alegerilor locale şi parlamentare din anul 2016.

Senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa susține că nu știe nimic. ” Nu am văzut declaraţia domnului Oprea, nu am cunoştinţe despre demisie,la acest moment nu comentez. La momentul potrivit voi avea o declaraţie”, a spus Țuțuianu.

În ciuda faptului că nu dorește să comenteze, surse din PSD ne-au precizat că Adrian Țuțuianu este dispus să bată cu pumnul în masă și să elimine rapid orice formă de opoziție din interiorul organizației.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.