Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sorin Ovidiu Vântu, PROFEȚIE TERIBILĂ pentru Liviu Dragnea: 'Va face pușcărie'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Sorin Ovidiu Vântu a oferit o profeție teribilă pentru președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Conform fostului afacerist aflat la pușcărie, liderul PSD va ajunge după gratii în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman.

”Liviu Dragnea a câștigat singur alegerile, tot el a pierdut totul, singur. Va face pușcărie. El încă mai speră că poate să se înțeleagă cu unul, cu altul, să mai pupe un popou. E mort.”, a spus Vântu la B1 TV.

Citește și: Emma Watson a pozat topless: Cum arată sânii lui Hermione din Harry Potter / FOTO HOT

Întrebat despre președinții PSD, el l-a criticat în termeni duri pe Victor Ponta.

”La câte națiuni nu este Ponta slugă! Sinistru personaj! Nu vezi ce glume chinuite are?!”, a spus Vântu, care i-a lăudat pe predecesorii lui Ponta.

”Ion Iliescu a ținut România întreagă. E un om bun și un excelent politician. Crede în anumite valori. Îi datorați enorm. Iugoslavii nu au avut un Iliescu. Dacă nu era el, în 1990 se rupea țara. Iliescu ține loc de ideologie în partid. PSD rămâne fără identitate fără Iliescu.

Cum de nu apelează PSD la un titan intelectual ca Adrian Năstase. Individul ăla îi poate ajuta să recucerească ce au pierdut, adică puterea. Perioada Năstase a fost una dintre cele mai bune din istoria României. A trebuit să dea șpagă celor de la Bruxelles, componente economice, pentru a intra în UE. În prima fază a meritat.”, a adăugat Vântu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.