Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razboi total intre Clotilde Armand si patronii teraselor de fițe din Herăstrău. Ultimatum de 72 de ore

spotmedia.ro
Clotilde Armand

Razboi total intre Clotilde Armand si patronii teraselor de fițe din Herăstrău. Ultimatum de 72 de ore

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, sâmbătă, că mai multe terase au fost ridicate fără autorizaţie pe malul Lacului Herăstrău, unele chiar pe domeniul public. Poliţia Locală a dat 72 de ore patronilor pentru desfiinţarea lucrărilor ilegale, în caz contrar acestea urmând a fi demolate prin dispoziţie a primarului. De asemenea, Armand anunţă că s-au depus plângeri la Parchet.

Ce a scris Clotilde Armand

”Patronii teraselor Kayo, It Cucina, Nuba, HiroBay, Taverna Racilor, Stadio şi Il Locale au ridicat construcţii fără autorizaţie pe malul lacului Herăstrău. La solicitarea noastră, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, singura instituţie care are competenţa să facă astfel de verificări în zonele protejate (Parcul Herăstrău este monument istoric), a verificat aceste terase şi a confirmat tot ce am spus public”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta afirmă că, ”nu doar că fostele administraţii PSD-PNL le-au dat afaceriştilor de partid lacul Herăstrău, i-au şi protejat de controale şi au închis ochii la toate neregulile”.

Clotilde: Tupeul unor patroni a fost atât de mare încât în goana după profit unii dintre ei au ridicat construcţii direct pe domeniul public

”Tupeul unor patroni a fost atât de mare încât în goana după profit unii dintre ei au ridicat construcţii direct pe domeniul public, pe spaţiul verde, şi pe pontoanele care sunt în proprietatea Municipiului Bucureşti. Ilegalităţi peste ilegalităţi. În toate aceste cazuri, Poliţia Locală a Capitalei a sesizat Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 şi s-au deschis dosare penale pentru executarea de lucrări fără autorizaţie de construire într-o zonă protejată (pentru încălcarea flagrantă a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii)”, a mai scris Armand pe Facebook.

Primarul din Sectorul 1 precizează că poliţiştii locali le-au dat termen de 72 de ore pentru desfiinţarea lucrărilor ilegale construite pe domeniul public al Capitalei, iar în caz de neconformare, aceste construcţii vor fi desfiinţate pe cale administrativă, în baza Dispoziţiilor Primarului General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.